Харизанов: ГЕРБ няма планове за коалиция след вота
ПП ГЕРБ не е готова с предизборната си програма, тя все още се пише. Това заяви в интервю за Радио Пловдив политологът Георги Харизанов, който е и член на ГЕРБ. "Има ясна, отчетлива и увеличаваща се разлика между ГЕРБ и втората партия според прогнозите на социолозите, и то преди предизборната кампания да е започнала. Няма […]

ПП ГЕРБ не е готова с предизборната си програма, тя все още се пише. Това заяви в интервю за Радио Пловдив политологът Георги Харизанов, който е и член на ГЕРБ.

"Има ясна, отчетлива и увеличаваща се разлика между ГЕРБ и втората партия според прогнозите на социолозите, и то преди предизборната кампания да е започнала. Няма нищо учудващо в тактиката на партията, а тя е да не се правят грешки", коментира още Харизанов.

На този етап ГЕРБ няма планове да се коалира с никоя партия или формация след изборите, за да състави кабинет. "Правителство на малцинството не е нещо ново, то е правено от Борисов преди години, правено е няколко пъти в най-новата ни история", подчерта той.

На въпрос дали премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде водач на листата на партията за Пловдив – град, както се очаква, Георги Харизанов отговори: "Има такава традиция досега в 25-ти МИР в София област и в 16 МИР Пловдив - град. Не виждам защо да се нарушава традицията".

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук