Ернестина Шинова: Ако стана депутат, ще даря всяка своя заплата, не съм функция на Андрей
Ако вляза като депутат в НС – аз ще даря всяка една своя заплата.Това каза за Нова ТВ актрисата Ернестина Шинова, съпруга на евродепутата Андрей Слабаков. Тя беше включена на последните места в две кандидатдепутатски листи на ВМРО. Не смята, че ще бъда употребена. Споделям вижданията на ВМРО. Споделям голяма част от тяхната политическа платформа […]

Ако вляза като депутат в НС – аз ще даря всяка една своя заплата.

Това каза за Нова ТВ актрисата Ернестина Шинова, съпруга на евродепутата Андрей Слабаков. Тя беше включена на последните места в две кандидатдепутатски листи на ВМРО.

Не смята, че ще бъда употребена. Споделям вижданията на ВМРО. Споделям голяма част от тяхната политическа платформа – македонците смятам, че трябва да се определят каквото желаят, но историческите факти трябва да бъдат признати. ВМРО се пребори за това всички деца да имат право на парична подкрепа от държавата, както и усилията на ВМРО да бъдат повишени доходите на възрастните хора, аргументира влизането си в политика актрисата.

Тя не приема тезата, че е била включена в листите на патриоти за президентските избори за красота.

Ако беше за красота, можеха да направят по-добър избор. Това, че съм на последните места, си го пожелах аз, защото вярвам, че изборите ще бъдат честни. Ако това е моят път – хората и Господ ще го покажат, посочи Ернестина Шинова.

Не съм мислила какво мога да спечеля, а гледам дали мога да бъда полезна за едно дело – тогава се включвам. Аз съм пред очите на цяла България, няма от какво да се срамувам. Затова смятам, че мога да направя нещо за хората и държавата, посочи още Шинова.

Тя призна, че не е доволна от политиката към хората в изкуството, още повече, че никъде по света не е направено достатъчно за актьорите.

Като конкретен човек, аз не се интересувам за нас си, а мисля за публиката. Имам конкретни идеи в тази област. Имам интереси и в екология, имам проблеми с агресивната зелена идея, защото ние сме част от тази планета и трябва да се борим за нейното спасяване. Предстоят трудни неща, коментира още актрисата.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук