Гешев се срещна с ръководството на Камарата на строителите в България
Главният прокурор Иван Гешев се срещна по тяхно искане с ръководството на Камарата на строителите в България (КСБ). От страна на прокуратурата участие в срещата взе и говорителят на главния прокурор Сийка Милева. Камарата на строителите бе представена от председателя на Управителния съвет инж. Илиян Терзиев, изпълнителния директор Валентин Николов, члена на Изпълнителното бюро и […]

Главният прокурор Иван Гешев се срещна по тяхно искане с ръководството на Камарата на строителите в България (КСБ).

От страна на прокуратурата участие в срещата взе и говорителят на главния прокурор Сийка Милева. Камарата на строителите бе представена от председателя на Управителния съвет инж. Илиян Терзиев, изпълнителния директор Валентин Николов, члена на Изпълнителното бюро и Управителния съвет Любомир Пейновски и инж. Любомир Качамаков, който е председател на Областното представителство на Камарата в София и вицепрезидент на Европейската федерация на строителната индустрия-FIEC.

По време на разговора бе обсъдена възможността за подписване на меморандум за сътрудничество. Целта на документа е да бъдат създадени условия за интензивна комуникация между страните.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук