Софиянски: Ако комунистите не напуснат коалицията, ние ще я напуснем и няма да участваме на изборите
"Ако комунистите не напуснат коалицията, ние ще я напуснем и няма да участваме на изборите". Това каза лидерът на ССД Стефан Софиянски, чиято партия попадна в коалиция със Съюза на комунистите, пред БНР. Той отново обясни, че негов заместник е допуснал грешка и не е видял с коя партия подписва документи. Той подчерта, че не […]

"Ако комунистите не напуснат коалицията, ние ще я напуснем и няма да участваме на изборите". Това каза лидерът на ССД Стефан Софиянски, чиято партия попадна в коалиция със Съюза на комунистите, пред БНР.

Той отново обясни, че негов заместник е допуснал грешка и не е видял с коя партия подписва документи. Той подчерта, че не е късно да се обедини с коалицията на Мая Манолова, Татяна Дончева и с отровното трио, въпреки че са бивши членове на БСП. Софиянски коментира, че би се обединил идеологически с червените, ако имат идеологически сходства за нова конституция. Бившият служебен премиер на СДС допълни, че двете постсоциалистически партии са ГЕРБ и БСП.

"Съдбата на Васил Божков е сходна с тази на Царя, чиято партия не беше регистрирана. Навремето Симеон Сакскобургготски намери Партията на жените и влезе в парламента чрез нейната регистрация. Васил Божков е човек с възможности и способности. Идеите му надали се различават със ССД. Бариерата, която стои пред нас за коалиция, е че не може да си правим фамилни партии", каза още Софиянски.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук