Проф. Иво Христов: Ковид кризата показа, че моделът на т.нар. комерсиална медицина катастрофира
Европейският съюз проспа ситуацията в Италия, проспа коронакризата, заяви проф. Иво Христов в ефира на БТВ. Той бе гост в предаването "Лице в лице" и коментира горещите теми за ваксините и геополитиката, за предстоящите избори, какво ще промени президентът на САЩ Джо Байдън. Ковид кризата показа, че моделът на т.нар. комерсиална медицина катастрофира тотално. От съвкупната […]

Европейският съюз проспа ситуацията в Италия, проспа коронакризата, заяви проф. Иво Христов в ефира на БТВ.

Той бе гост в предаването "Лице в лице" и коментира горещите теми за ваксините и геополитиката, за предстоящите избори, какво ще промени президентът на САЩ Джо Байдън.

Ковид кризата показа, че моделът на т.нар. комерсиална медицина катастрофира тотално. От съвкупната смъртност на света, повече от 20% се падат на САЩ, посочи той.

Ковид истерията, независимо откъде е как започна, изигра много полезна роля на различни силови центрове по света, каза още той. И даде пример с тоталния контрол, роботизацията. Регионите станаха затворени крепости - това се случи с Китай, Русия, САЩ, посочи той.

Професорът коментира и "войната на ваксините".

В Китай под покрова на ковид кризата Си Дзинпин взе връх над т.нар. комсомолци.

Русия най-добре работи в режим на обсадена крепост. Страната показва смайващи рекорди в селското стопанство. Стабилизира се и самият режим. Но това, за съжаление, не се случи в Европа. Всеки си дръпна чергата към него. Шенген изчезна.

ЕС реши редица въпроси под маската на ковид кризата.

Че Европа не може да бъде обетована земя за всички бедни по света, даде пример той. Според него се оказа, че обществата приемат мерки като тоталното следене и наблюдаване.

В момента на кризи се задействат базови инстингти, като да убиеш, за да не бъдеш убит, каза още той.

Хедонистичният капитализъм създаде човек, който не можеда поеме никакъв риск и стрес, посочи проф. Христов.

Очаквайте подробности!

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук