Главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи получи първата доза ваксина лично от ген. Мутафчийски
Главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи и представители на Главното мюфтийство в България получиха първата дозата от ваксината срещу COVID-19, съобщиха от институцията. Според главния мюфтия ваксината срещу Covid-19 е възможност да усетим духа на общността отново и да сложим край на изолацията. Той изрази задоволството си от факта, че голяма част от имамите в България […]

Главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи и представители на Главното мюфтийство в България получиха първата дозата от ваксината срещу COVID-19, съобщиха от институцията.

Според главния мюфтия ваксината срещу Covid-19 е възможност да усетим духа на общността отново и да сложим край на изолацията.

Той изрази задоволството си от факта, че голяма част от имамите в България са готови да последват този пример и да го предадат на вярващите.

Към този момент всички ваксинирани се чувстват добре и не са проявили странични ефекти.

Ръководството на Главното мюфтийство изказва специални благодарности на началника на ВМА и Националния оперативен щаб ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски за топлия прием и добрата организация по време на ваксинирането.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук