ГЕРБ–Русе стартира инициатива за реновиране на жилищни входове
От началото на тази седмица ГЕРБ–Русе стартира рехабилитация на вътрешни пространства на жилищни входове. Инициативата се осъществява с дарения от общинското, областното ръководство на партията, общински съветници, членове и симпатизанти, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. „Това е своеобразно продължение на кампанията „За по-красив и подреден квартал“, която реализирахме съвместно с Професионален домоуправител – Русе“, заяви […]

От началото на тази седмица ГЕРБ–Русе стартира рехабилитация на вътрешни пространства на жилищни входове. Инициативата се осъществява с дарения от общинското, областното ръководство на партията, общински съветници, членове и симпатизанти, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Това е своеобразно продължение на кампанията „За по-красив и подреден квартал“, която реализирахме съвместно с Професионален домоуправител – Русе“, заяви областният координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев.

Той припомни, че инициативата през лятото бе насочена към входовете, които фирмата обгрижва, и включваше дарение на пейки, кошчета и маси в междублоковите пространства.

„Този път експертна комисия селектира 50 жилищни входа в различните квартали на града, които са в окаяно състояние. Със съгласието на живущите във входа, те ще бъдат шпакловани, боядисани и с реновирани стълбища в рамките на кампанията, която ще се осъществи тази пролет. Вече започна реконструкцията на първите няколко входа“, сподели още за инициативата Пламен Нунев.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук