Владимир Путин получил информации за готвени провокации срещу Русия
"Руските власти разполагат с информация за готвени информационни провокации срещу страната във връзка с борбата срещу коронавируса". Това заяви руският президент Владимир Путин, откривайки заседание на борда на Федералната служба за сигурност (ФСБ), предава TACC, цитирана от "Фокус". „Разбираме, че е възможно да се решат глобалните проблеми само чрез обединяване на усилията. Независимо от това, […]

"Руските власти разполагат с информация за готвени информационни провокации срещу страната във връзка с борбата срещу коронавируса". Това заяви руският президент Владимир Путин, откривайки заседание на борда на Федералната служба за сигурност (ФСБ), предава TACC, цитирана от "Фокус".

„Разбираме, че е възможно да се решат глобалните проблеми само чрез обединяване на усилията. Независимо от това, вие знаете, че са правени много опити и в момента се правят такива, и аз благодаря за информацията, която предавате на политическото ръководство на страната за това, че се планират някои провокации в тази област ", каза държавният глава, позовавайки се на опити да се поставят под съмнение постиженията на Русия в борбата срещу коронавируса.

Путин подчерта, че срещу руската държава се провежда целенасочена информационна кампания с безапелационни и необосновани обвинения по редица въпроси. Той отбеляза, че се използват дори абсурдни анекдотични теории на конспирацията, включително тези относно постиженията на Русия в областта на медицината и борбата с коронавируса.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук