БСП настоя за промени в Изборния кодекс, иска видеонаблюдение при преброяването на бюлетините.
БСП настоя промените в Изборния кодекс, предложени от социалистите, да бъдат разгледани от Народното събрание. Левицата иска видеонаблюдение при преброяването на бюлетините. Депутатът Филип Попов определи като несериозни обясненията, че се чакат становища на различните институции. Той се обърна към управляващото мнозинство: „Много пъти сме били свидетели на ваши законопроекти, които се внасят във вторник, […]

БСП настоя промените в Изборния кодекс, предложени от социалистите, да бъдат разгледани от Народното събрание. Левицата иска видеонаблюдение при преброяването на бюлетините.

Депутатът Филип Попов определи като несериозни обясненията, че се чакат становища на различните институции. Той се обърна към управляващото мнозинство:

„Много пъти сме били свидетели на ваши законопроекти, които се внасят във вторник, а в сряда те вече са на банките на народните представители. Нека този законопроект да влезе в дневния ред на Народното събрание. Той е необходим предвид честността на предстоящите избори. Защо за пореден път нашите предложения, касаещи Изборния кодекс, не намират място в дневния ред на НС“.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук