Хасан Азис: Ферад Емин е единственият и разумен избор за кмет на Община Баните
Ферад Емин е единственият и разумен избор за кмет на Община Баните. Това заяви заместник-председателя на ДПС д-р инж. Хасан Азис . Той направи поредна среща в Община Баните преди извънредните избори за кмет. На 28 февруари в Община Баните предстоят извънредни избори за кмет на общината. "Няма друг кандидат, освен Ферад Емин, който толкова подробно […]

Ферад Емин е единственият и разумен избор за кмет на Община Баните.

Това заяви заместник-председателя на ДПС д-р инж. Хасан Азис . Той направи поредна среща в Община Баните преди извънредните избори за кмет.

На 28 февруари в Община Баните предстоят извънредни избори за кмет на общината. 


"Няма друг кандидат, освен Ферад Емин, който толкова подробно да е запознат с проблемите на общината - с всяка една улица и всеки един гражданин. Всеки друг избор за кмет на Баните освен Ферад Емин би бил политически и няма да е в интерес на гражданите.", заяви д-р инж. Хасан Азис.

Вече 18 години Емин реално решава местните проблеми, допълни той.

"ДПС е единствената партия, която освен че познава подробно проблемите и в най-малките населени места, успява да направи и инвестиции в инфраструктурата, в образованието, в хората.


Така е и в Малка Арда, която днес посетихме. Очакваме Ферад Емин – нашият кандидат, да получи отговорността да решава проблемите на хората.", подчерта заместник-председателя на ДПС.


На среща с местното население присъстваха народния представител Хайри Садъков и младежкия председател на ДПС- Смолян арх. Шебан Билянов.


Гражданите потърсиха решения за проблеми в населените си места, а Ферад Емин им отговори с адекватни и конкретни ангажименти и срокове за изпълнението им.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук