Хасан Азис: Отговорността ни е да подкрепяме държавните политики, не може да сме опозиция до дупка
„ДПС не само, че иска да управлява, а и да бъде част от решенията на проблемите. Отговорността ни е да подкрепяме държавните политики. ДПС не иска да е опозиция до дупка. Това не е нашата политика. През последните 4-5 години партията ни определя много ясно посоките и приоритети, които се изповядват и от ЕС – […]

„ДПС не само, че иска да управлява, а и да бъде част от решенията на проблемите. Отговорността ни е да подкрепяме държавните политики. ДПС не иска да е опозиция до дупка. Това не е нашата политика. През последните 4-5 години партията ни определя много ясно посоките и приоритети, които се изповядват и от ЕС – високите технологии, чистата храна, чистата вода и чистият въздух. Мантрата, че никой не иска да управлява с ДПС се повтаря особено силно, когато в управлението влязоха националистите. Проблемът, който ние формулираме е, че в следващото Народно събрание трябва да има диалог. Нашите партньори са всички, които се припознават в приоритетите ни. Те не са нищо повече от това, да се развива страната“.

Това заяви кметът на Кърджали Хасан Азис, зам.председател на ДПС пред БТВ.

„Не съм запознат с програмите на останалите политически партии. В интерес на държавата вярвам, че ще се открием. Делян Пеевски е издигнат за депутат от много структури в страната. Той помагаше, като се включваше в кампании, включително свързани и с пандемията. Народният представител има своите задължения, както в парламента, така и извън него. Това е работата на политика и на общественика. Делян Пеевски е полезен с помощта, която оказва на структурите на ДПС“, каза още Азис. 

„ДПС работи с нови параметри и с друга визия. На последните местни избори партията е увеличила доверието си с 18%. Ние работим за подпомагане на бизнеса, а парите от зелената сделка да бъдат именно за него. ДПС няма фирми. Попът, кметът и мюфтията си пият кафето в Кърджали“, допълни Хасан Азис.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук