Тръмп се връща на сцената, след седмица ще говори на конференцията CPAC
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще говори на годишната конференция на консервативните политици и активисти (CPAC) в края на февруари, съобщи The ​​Hill. Това ще е първото публично събитие, в което той ще вземе участие след като напусна Белия дом.Конференцията ще се проведе в неделя, 28 февруари, в Орландо, Флорида. Говорител на Американския консервативен […]

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще говори на годишната конференция на консервативните политици и активисти (CPAC) в края на февруари, съобщи The ​​Hill. Това ще е първото публично събитие, в което той ще вземе участие след като напусна Белия дом.

Конференцията ще се проведе в неделя, 28 февруари, в Орландо, Флорида.

Говорител на Американския консервативен съюз потвърди, че Тръмп планира да изнесе реч, той възнамерява да говори за бъдещето на Републиканската партия и консервативното движение. В края на мандата му имаше спекулации, че Тръмп ще направи нова "партия на патриотите". 

CPAC обикновено се провежда в Мериленд, но тази година заради пандемията беше решено да се премести в Орландо в Hyatt Regency, по-близо до резиденцията на Тръмп в Палм Бийч.

Новината за речта на Тръмп идва на фона на вътрешнопартийно противопоставяне в Републиканската партия. Докато депутатите на РП в Конгреса бяха разделени по отношение на неговия импийчмънт заради ролята му около събитията на 6 януари, но сред членовете на партията Тръмп е все така популярен. През миналата седмица Тръмп остро критикува лидера на сенатското малцинство Мич Макконъл. 

Източник: Сега

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук