Софиянски: Васил Божков беше с ГЕРБ, а аз съм против. Но ако влезем в парламента, ще се коалираме
"Има липса на координация. Напускаме коалицията с комунистите още в понеделник. Колегите са водили едни разговори, а след това са им дали да подпишат други документи. Не са догледали, че подписват с комунистите и с поклонниците на че Гевара. Мислили са, че са подписвали с други партии. Не съм участвал на срещите и на преговорите. […]

"Има липса на координация. Напускаме коалицията с комунистите още в понеделник. Колегите са водили едни разговори, а след това са им дали да подпишат други документи. Не са догледали, че подписват с комунистите и с поклонниците на че Гевара. Мислили са, че са подписвали с други партии. Не съм участвал на срещите и на преговорите. Това ще се изчисти. Разбрах за грешката от дъщеря ми, която ми се обади и попита "баща ми, ти с кого се коалираш?“. Не трябва да изключваме хората, които имат идеали. БКП 45 години ни скачаше върху главите. Избиха дядо ми и вуйчо ми. Ще правим нова коалиция". Това заяви лидерът на "Свободни демократи" Стефан Софиянски пред БТВ по повод шокиращите разкрития, че е влязъл в предизборна коалиция с комунистите.

"Напълно възможно е "Българско лято" да си намери партия, с която да се яви на изборите, но Васил Божков няма да е със "Свободни демократи". Нищо чудно да има добри резултати. Не се е съветвал с мен. Не сме поддържали отношения, защото той беше с ГЕРБ, а аз съм против тази партия. Не искам да се правят семейни формации. Ако нашите формации обаче минат 4-те процента в парламента, може да помислим за коалиция", каза още Софиянски. Въпреки че не симпатизира на ГЕРБ, Софиянски призна, че харесва работата на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук