Марияна Николова открива туристическото ни представителство във Вършава
Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова заминава на работно посещение в Полша, съобщиха от министерството. По време на визитата си тя ще участва в официалното откриване на националното туристическо представителство във Варшава. В рамките на визитата й ще бъдат проведени поредица от работни срещи. Вицепремиерът Марияна Николова ще разговаря със заместник премиер-министъра на икономическото […]

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова заминава на работно посещение в Полша, съобщиха от министерството. По време на визитата си тя ще участва в официалното откриване на националното туристическо представителство във Варшава.

В рамките на визитата й ще бъдат проведени поредица от работни срещи. Вицепремиерът Марияна Николова ще разговаря със заместник премиер-министъра на икономическото развитие, труда и технологиите на Полша Ярослав Говин.

Предвидена е среща с държавния секретар по туризма в министерството на икономическото развитие, труда и технологиите на Полша Анджей Гут-Мостови, както и с председателя на Полската туристическа организация Рафал Шлахта. Ще бъде проведена и дискусия с представители на туристическия бизнес.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук