Половин година след филма „Дишай“: Реаниматорът д-р Владимир Миладинов за COVID-19 днес
Повече от половин година след филма „Дишай“ на Добромир Иванов в студиото на БТВ гостува един от главните герои – реаниматорът д-р Владимир Миладинов. Той е сред лекарите, които в началото на пандемията се грижи за най-тежките случаи на COVID-19 в Александровска болница. Месеци след заснемането на филма д-р Миладинов разказа, че обстановката в отделението вече не […]

Повече от половин година след филма „Дишай“ на Добромир Иванов в студиото на БТВ гостува един от главните герои – реаниматорът д-р Владимир Миладинов.
Той е сред лекарите, които в началото на пандемията се грижи за най-тежките случаи на COVID-19 в Александровска болница.
Месеци след заснемането на филма д-р Миладинов разказа, че
обстановката в отделението вече не е толкова тежка – места има, а и екипът е по-голям.


Оказва се, че дори той и семейството му – съпругата му и синът му, са
преболедували коронавируса.

„Леко го изкарахме. Едва ли човек може да каже на 100% къде се заразява. Детето беше с положителен PCR една седмица преди да се разболея аз. Може и от него, може и от работа, може и от магазина да съм се разболял, макар че непрекъснато се движим с маски“, разказа д-р Миладинов.

Той се обяви твърдо „за“ ваксинирането, като посочи, че въпреки страховете, в момента това е най-доброто оръжие срещу вируса. Самият той обаче ще изчака:
„Няма по-добро от естествения имунитет. Давам път на тези, които не са прекарали инфекцията. Разбира се аз от самото начало съм „за“ ваксинацията, когато му дойде времето аз ще се ваксинирам“, коментира реаниматорът.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук