Ето къде може да се ваксинираме срещу COVID-19 през уикенда
Съгласно разпореждане на премиера Бойко Борисов през уикенда регионалните здравни власти в страната трябва да осигурят зелен коридор за ваксинация срещу Ковид-19 за всички желаещи. До момента няма оповестена заповед по темата от страна на Министерството на здравеопазването. Някои от областните инспекции обаче са публикували информация на интернет страниците си за възможност за ваксиниране през […]

Съгласно разпореждане на премиера Бойко Борисов през уикенда регионалните здравни власти в страната трябва да осигурят зелен коридор за ваксинация срещу Ковид-19 за всички желаещи. До момента няма оповестена заповед по темата от страна на Министерството на здравеопазването.

Някои от областните инспекции обаче са публикували информация на интернет страниците си за възможност за ваксиниране през уикенда.

На сайтовете на инспекциите във Варна, Благоевград и Русе са оставени телефони, на които желаещите имунизация през уикенда трябва да се запишат.

РЗИ-Бургас е обявила, че всички желаещи могат да се имунизират с ваксината на "Астра Зенека" без предварително записване между 9 и 15 часа в събота и неделя в два имунизационни кабинета в града.
В Шумен ваксинации също ще се извършват без предварително записване между 10 и 16 часа в неделя.

Имунизационният кабинет в Перник ще работи и в двата почивни дни от 11 до 13 часа.

В София вчера имунизации за желаещите пълнолетни се извършваха в болница "Пирогов". Директорът й Асен Балтов заяви, че такава възможност ще е достъпна в събота и неделя. Към момента няма информация от столичните здравни власти относно режима през почивните дни.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук