ДКЦ „Софиямед“ със „зелен коридор“ за ваксиниране срещу COVID-19 от неделя
ДКЦ „Софиямед“ се включва в инициативата за осигуряването на „зелени коридори“ за ваксинация срещу COVID-19, целяща увеличаване на темпа за ваксиниране във всички фази, включително 4 фаза, съгласно националния ваксинационен план.Това съобщиха от здравното заведение. От утре (неделя, 21.02.2021) в кабинета за ваксинация срещу COVID-19 на ДКЦ „Софиямед“ всеки, който иска да бъде ваксиниран, ще […]

ДКЦ „Софиямед“ се включва в инициативата за осигуряването на „зелени коридори“ за ваксинация срещу COVID-19, целяща увеличаване на темпа за ваксиниране във всички фази, включително 4 фаза, съгласно националния ваксинационен план.

Това съобщиха от здравното заведение.

От утре (неделя, 21.02.2021) в кабинета за ваксинация срещу COVID-19 на ДКЦ „Софиямед“ всеки, който иска да бъде ваксиниран, ще може да го направи от 9:30ч. до 14:30ч. без предварително записване. Ваксинациите ще се осъщесвяват в кабинет №13, ет.1 на ДКЦ „Софиямед“ - БЛОК 1, бул.“Г.М.Димитров“ 16 с доставената от РЗИ партида ваксини на Astra Zeneca/Oxford.

Входът за кабинет №13 е откъм паркинга (ВХОД ЛИЧНИ ЛЕКАРИ) на медицински комплекс „Софиямед“,бул. „Г.М.Димитров 16“.

До момента в Кабинета на ДКЦ „Софиямед“ в БЛОК 1, функциониращ от месец декември, и в кабинета в ДКЦ „Софиямед“-Люлин, фукциониращ от месец януари, се извършват планови имунизации за поставяне на ваксини срещу COVID-19, следвайки фазите на националната ваксинационна политика.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук