7 министри на парламентарен контрол
Седем министри ще участват в парламентарния контрол днес. Първа на въпроси ще отговаря Деница Сачева, министър на труда и социалната политика. Към нея има отправени две питания - относно работата от разстояние и относно публична продажба на помещения на Бюро по труда - гр. Шумен. Втори ще отговаря само на един въпрос Христо Терзийски, министър […]

Седем министри ще участват в парламентарния контрол днес.

Първа на въпроси ще отговаря Деница Сачева, министър на труда и социалната политика. Към нея има отправени две питания - относно работата от разстояние и относно публична продажба на помещения на Бюро по труда - гр. Шумен.

Втори ще отговаря само на един въпрос Христо Терзийски, министър на вътрешните работи. Към него отправеното питане е за административната сграда на Първа районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Русе.

Следват въпроси към Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Костадин Ангелов, министър на здравеопазването, Петя Аврамова, министър на регионалното развитие и благоустройството, Теменужка Петкова, министър на енергетиката. Последен на въпроси ще отговаря Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията за масовото нарушаване на транспортните схеми в автобусния превоз.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук