Хамид Хамид: ДПС би подкрепило идеи и приоритети, а не една или друга формация
Не мисля, че изборите са ясни като резултат и се надявам, че ще бъдат честни. Може би големият брой социологически прогнози допринася за усещането, че резултатите са предрешени, това заяви в "Денят започва" зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид. Той изрази надежда, че бдителността на гражданите ще опази честността на вота.По думите на Хамид […]

Не мисля, че изборите са ясни като резултат и се надявам, че ще бъдат честни. Може би големият брой социологически прогнози допринася за усещането, че резултатите са предрешени, това заяви в "Денят започва" зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид. Той изрази надежда, че бдителността на гражданите ще опази честността на вота.

По думите на Хамид Хамид в заповедта на министъра на здравеопазването за спазване на противоепидемичните мерки и в залегналите в Закона за извънредното положение мерки има голямо разминаване що се отнася до броя на хората, които могат да бъдат на закрито по време на концерти, в кина и театри, и от друга страна участниците в партийни мероприятия.

Създава се двойствен режим за тези, които агитират чрез концерти и тези, които представят програмите си и говорят за идеите си пред своите избиратели. Изказахме опасения, че по време на тази предизборна кампания ще наблюдаваме концерти на някоя партия, или театрално представление на друга, посочи той.

Хамид Хамид прогнозира, че подкрепата за ДПС ще е достатъчно добра, за да могат тези, които заявяват, че ще постигнат високи резултати, да се сблъскат с действителността.

Според него липсата на идеи кара партиите да залагат на антикампании.

Хамид Хамид заяви, че не желае да коментира изявленията зам ДПС на Цветан Цветанов, като го определи като "колекционер на апартаменти".
Той определи като спекулации твърденията, че е имало договорки за горските стопанства и Ягодинската пещера.

ДПС ще настоява за обединение около идеи, около по-дългосрочни приоритети за страната и след постигане на такова обединение, ще търсим кой да ги изпълнява, подчерта той.

"Заявявали сме многократно, че моделът на аритметичните коалиции не дава резултат. ДПС би участвала във формат, в който се подкрепят идеи за ускорено и догонващо развитие на страната. ДПС би подкрепяло идеи и приоритети, а не толкова една или друга формация", отбеляза Хамид Хамид.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук