Учен: Имам 600 доказателства за изкуствения произход на COVID-19
COVID-19 е създаден в лаборатория, твърди германски учен, съобщи ТАНЮГ, цитирана от Новини.бг. Според работещия в Хамбург професор на микробиология Роналд Визендангер причинителят на смъртоносното заразно заболяване е от изкуствен произход. По неговите думи в края на 2019 г. в лаборатория в централния китайски град Ухан е имало инцидент. "Микроорганизмът е попаднал в белите дробове […]

COVID-19 е създаден в лаборатория, твърди германски учен, съобщи ТАНЮГ, цитирана от Новини.бг.

Според работещия в Хамбург професор на микробиология Роналд Визендангер причинителят на смъртоносното заразно заболяване е от изкуствен произход. По неговите думи в края на 2019 г. в лаборатория в централния китайски град Ухан е имало инцидент. "Микроорганизмът е попаднал в белите дробове на хората, които го предали на други човешки същества", посочи той.

"Аз разполагам с 600 доказателства за това", заяви ученият. Той също каза, че информацията, потвърждаваща неговата теза, е събрана от публикации в специализирана литература, медии и социални мрежи. "В скоро време ще започна да обнародвам доказателствата", обяви Визендангер.

Да припомним, след първите на случаи на COVID-19 се появиха предположения, че вирусът не е от естествен произход. Пекин категорично отрече тези твърдения.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук