Караянчева: България помни заветите на Левски и се опитва да ги изпълнява
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски в София по повод 148-ата годишнина от гибелта на Дякона. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.Председателят на парламента заяви, че България помни заветите на Левски и се опитва да ги следва. „Надявам се да сме достойни наследници на […]

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски в София по повод 148-ата годишнина от гибелта на Дякона. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Председателят на парламента заяви, че България помни заветите на Левски и се опитва да ги следва. „Надявам се да сме достойни наследници на най-великия Апостол на свободата“, допълни Цвета Караянчева.

По думите й живеем в динамично и сложно време и има много предизвикателства, които трябва да преодоляваме. „Трябва да черпим сили от духа на Васил Левски, от неговата любов към България. Всички трябва да помнят, децата ни трябва да помнят това, което той ни завеща – идеята за чиста и свята република. И днес, когато коленичим пред него, сякаш се преплитат миналото с настоящето. Трябва да помним своята история“, отбеляза председателят на Народното събрание.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук