Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще водят заедно сутрешния блок на БТВ
Водещият на сутрешния блок на BGonAir Златимир Йочев и Биляна Гавазова от "Чети етикета" ще заместят Антон Хекимян в "Тази сутрин", съобщиха от БТВ. Припомняме, че журналистът стана шеф на новините в медията и обяви, че си търси заместник. Оказа се, че ще бъдат двама и ще се върне предишният модел. Златимир Йочев е ново […]

Водещият на сутрешния блок на BGonAir Златимир Йочев и Биляна Гавазова от "Чети етикета" ще заместят Антон Хекимян в "Тази сутрин", съобщиха от БТВ.

Припомняме, че журналистът стана шеф на новините в медията и обяви, че си търси заместник. Оказа се, че ще бъдат двама и ще се върне предишният модел.

Златимир Йочев е ново лице за БТВ. Той има 14-годишен опит в телевизия като е водещ на сутрешния блок на BGonAir и на практика днес е последният му ден в ефира там. Само преди два месеца в БТВ се премести и съпругата му Марина Цекова, която преди това водеше новини по Нова ТВ.

Решението за промените е на новия директор на новините, актуалните предавания и спорта Антон Хекимян. “Пожелавам им успех и продължавам да работя заедно с тях и екипа на предаването, за да задаваме стандарта за успешен сутрешен блок в България”, каза той.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук