Депутати от ГЕРБ се поклониха пред паметта на Левски: Дано сме достойни негови наследници
Народните представители от ГЕРБ се поклониха пред делото и паметта на Васил Левски. Председателят на парламентарната група на партията д-р Даниела Дариткова, заместниците й Красимир Ципов и Александър Ненков, както и други техни колеги поднесоха цветя пред монумента на Апостола в центъра на столицата. Пред паметника на Васил Левски се поклони и председателят на Народното […]

Народните представители от ГЕРБ се поклониха пред делото и паметта на Васил Левски. Председателят на парламентарната група на партията д-р Даниела Дариткова, заместниците й Красимир Ципов и Александър Ненков, както и други техни колеги поднесоха цветя пред монумента на Апостола в центъра на столицата. Пред паметника на Васил Левски се поклони и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, съобщиха от пресцентъра на партията.

"България помни заветите на Левски. Надявам се да сме достойни наследници на Апостола на свободата. Трябва да черпим сили от духа му, от неговата любов към България. Всички трябва да помним какво той ни завеща - идеята за чиста и свята Република", каза Цвета Караянчева.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук