ЦИК изтегли консултациите за секционните комисии, за да могат да се ваксинират
С решение на ЦИК консултациите за съставянето на секционните комисии ще се проведат по-рано, за да може тяхното назначаване да е най-късно до 1 март. Така ще се даде възможност на желаещите членове на секционни комисии да се ваксинират, предаде БНР. За по-ранното назначаване на секционните комисии говорителят на ЦИК Димитър Димитров уточни: "Провеждане на […]

С решение на ЦИК консултациите за съставянето на секционните комисии ще се проведат по-рано, за да може тяхното назначаване да е най-късно до 1 март. Така ще се даде възможност на желаещите членове на секционни комисии да се ваксинират, предаде БНР.

За по-ранното назначаване на секционните комисии говорителят на ЦИК Димитър Димитров уточни:

"Провеждане на консултации е изтеглено по-рано с 5 дни, а назначаването с 9. След назначаването да има достатъчно време за тези, които желаят, разбира се, да се ваксинират с две дози".

Вероятно измежду членовете на секционните комисии ще се направи подборът за тези, които ще участват в подвижните секции. В тях трябва да гласуват карантинираните българи.

Административният съд в София е оставил без разглеждане жалбата срещу общите указания, които забраняват на застъпници и наблюдатели да правят видеозаснемане на броенето на бюлетините.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук