След като получи отказ Васил Божков към Слави Трифонов: Стабилна патерица за хунтата. Жалко!
След като Слави Трифонов отказа на Васил Божков предизборна коалиция, укриващият се в Дубай бивш хазартен бос с 18 обвинения пусна нов пост в социалната мрежа: "Слави - силен егоцентризъм, още по-силни зависимости. Стабилна патерица за хунтата. Жалко." Според бизнесмена партията му била "единствената алтернатива". Това обаче няма как да стане, тъй като съдът го […]

След като Слави Трифонов отказа на Васил Божков предизборна коалиция, укриващият се в Дубай бивш хазартен бос с 18 обвинения пусна нов пост в социалната мрежа:

"Слави - силен егоцентризъм, още по-силни зависимости. Стабилна патерица за хунтата. Жалко."

Според бизнесмена партията му била "единствената алтернатива".
Това обаче няма как да стане, тъй като съдът го отряза от регистрация.

Бизнесменът явно е притеснен от факто, че никой не иска да си партнира политически с него и затова сутринта направи директна оферта към чалгаря: "Много от целите на "Българско лято" и ПП "Има такъв народ" съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим. #БъдетеСмели".

Бившият хазартен бос публикува и снимка със сравнение на политиките и платформите на "Българско лято" и "Има такъв народ", в което личи сходство в позициите и целите.

Отговорът от шоуто дойде малко по-късно. Също в социалната мрежа. "Още на 30 ноември аз заявих, че партия "Има такъв народ" ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал", обяви във Facebook водещият и така отказа публично предизборно съюзяване с Божков.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук