Ген. Григоров, лидер на „Ние, гражданите“: Защо Манолова има непрекъснати изяви в медиите
Голяма част от политическите сили, които ще участват в парламентарните избори, са под пряк контрол на Бойко Борисов. Не е тайна, че една част от тях са и финансирани от Борисов и от партия ГЕРБ". Това заяви пред БНР един от създателите на коалиция "Ние, гражданите" - ген. Валери Григоров, бивш директор на Гранична полиция. […]

Голяма част от политическите сили, които ще участват в парламентарните избори, са под пряк контрол на Бойко Борисов. Не е тайна, че една част от тях са и финансирани от Борисов и от партия ГЕРБ".

Това заяви пред БНР един от създателите на коалиция "Ние, гражданите" - ген. Валери Григоров, бивш директор на Гранична полиция.

Той подчерта, че разбирането на неговата формация е, че премахването на модела на управление на Бойко Борисов е през президентската институция, която да е гарант за демократичния и правов характер на държавата.

По думите му пример за твърдението му са партиите на Слави Трифонов и на Цветан Цветанов, които не са участвали в антиправителствените протести, продължаващи повече от 200 дни:

"Бих казал, че това са проекти, които не са ориентирани против едноличното управление на Борисов".

Валентин Григоров изказа недоумение защо лидерката на "Изправи се.БГ" има непрекъснати изяви в медиите, а неговата формация, макар че има избрани общински съветници на местните избори, много рядко има достъп до национални медии.

"Имаме политическо решение в листите ни да няма хора, които са участвали във властта", подчерта Григоров и уточни, че политическият им проект е отворен за формации от центъра и дясното пространство.

Като основна цел на "Ние, гражданите" той посочи възстановяването на държавността и върховенството на закона.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук