Васил Божков предложи предизборен съюз на Слави Трифонов, той го отряза
Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков предложи на шоумена и лидер на Партия "Има такъв народ" Слави Трифонов предизборен съюз и явяване на парламентарните избори с общи листи. Шоуменът обаче го отряза. "Много от целите на "Българско лято" и ПП ”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021. Слави, […]

Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков предложи на шоумена и лидер на Партия "Има такъв народ" Слави Трифонов предизборен съюз и явяване на парламентарните избори с общи листи. 

Шоуменът обаче го отряза.

"Много от целите на "Българско лято" и ПП ”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим. #БъдетеСмели", написа Божков във Фейсбук.

Малко по-късно Слави Трифонов му отговори:

"Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал."

Инициативата на Божков дойде, след като партията му "Българско лято" не успя да получи регистрация от Софийски градски съд, тъй като прокуратурата оспори процедурата.

Така партията на Божков няма как да се регистрира за участие в изборите на 4 април.

Божков отново във Фейсбук отговори на Трифонов: "Нищо неочаквано. Ще участваме на изборите с мандатоносител"

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук