Бил Гейтс: На Доналд Тръмп вероятно ще бъде позволено да се върне в социалните медии
Големите технологични компании "вероятно" ще премахнат забраната си за профилите в социалните медии на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп", предположи съоснователят на "Майкрософт" Бил Гейтс, цитиран от БНР. "Странно е, когато казваш, че изборите са откраднати, без зад това да стоят някакви факти. И колко разяждащо е това. Но се обзалагам, че големите технологични […]

Големите технологични компании "вероятно" ще премахнат забраната си за профилите в социалните медии на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп", предположи съоснователят на "Майкрософт" Бил Гейтс, цитиран от БНР.

"Странно е, когато казваш, че изборите са откраднати, без зад това да стоят някакви факти. И колко разяждащо е това. Но се обзалагам, че големите технологични социални медии ще намерят начин да го пуснат отново", заяви той в интервю за CNBC.

Бил Гейтс добави, че компаниите за социални медии трябва да поставят етикети на бъдещи "фалшиви" публикации на Тръмп в своите платформи, както са го правили няколко пъти преди забраната на профилите на бившия президент.

"Ще бъде интересно да наблюдаваме как технологичните гиганти ще се справят с този проблем, въпреки че може доста да намалее интересът на хората към това, което Тръмп казва", подчерта Гейтс.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук