Републиканци за България: Искаме държава с правила
Председателят и зам.-председателят Цветан Цветанов и Павел Вълнев обявиха слогана на ПП „Републиканци за България“ за предизборната кампания за Парламентарни избори - 2021 пред журналисти във Варна. Тя ще протече под мотото: „За държава с правила“, съобщиха от партията. Три са основните стълба, без които България няма как да продължи напред: Работещ парламент - за […]


Председателят и зам.-председателят Цветан Цветанов и Павел Вълнев обявиха слогана на ПП „Републиканци за България“ за предизборната кампания за Парламентарни избори - 2021 пред журналисти във Варна. Тя ще протече под мотото: „За държава с правила“, съобщиха от партията.

Три са основните стълба, без които България няма как да продължи напред:

Работещ парламент - за истинско разделение на властите, реален контрол над правителството и нормално функциониране на най-висшия орган в държавата; Умно правителство - за качествени, работещи и авторитетни личности в управлението, а не послушни изпълнители на еднолична воля; Справедлив съд – за истински правов ред, възстановяване на държавността и правораздаване в услуга на обществото.

Искаме способни, а не послушни хора в управлението! Правилата са в основата на всичко. Те са гаранция за сигурност и просперитет. За възстановяване на държавността. Затова нашето мото е: „За държава с правила“.

Излизаме на предстоящите избори, за да сме незаобиколим фактор в следващия парламент. Ще отстояваме принципите на демокрацията, върховенството на закона и евроатлантическите ценности в Народното събрание, заявяват от „Републиканци за България“.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук