Калоян Паргов: Чух елементарни оправдания от кмета Фандъкова за смъртта на 16-годишното момче
"Продължава колективното безхаберие и арогантна демонстрация на безотговорност от страна на институциите по казуса със загиналото 16-годишно момче, стъпило върху шахта на столичен булевард, по която тече ток", написа във Фейсбук лидерът на БСП-София Калоян Паргов. Публикацията му в социалната мрежа продължава така:"Чух обясненията на кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova на пресконференцията. Всъщност, това […]

"Продължава колективното безхаберие и арогантна демонстрация на безотговорност от страна на институциите по казуса със загиналото 16-годишно момче, стъпило върху шахта на столичен булевард, по която тече ток", написа във Фейсбук лидерът на БСП-София Калоян Паргов.

Публикацията му в социалната мрежа продължава така:
"Чух обясненията на кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova на пресконференцията. Всъщност, това са елементарни оправдания. Преразказ на предоставената й информация.
Не чух отговор на най-важния въпрос - при положение, че поставените на бул. "Иван Гешов" павилиони са незаконни, защо са там? Защо едва сега, когато има отнет млад човешки живот заради несвършена работа от страна на районната и столичната община, издават заповед за премахването им? И най-важният въпрос, на който ще търсим отговор докрай - кои са конкретните виновници по веригата? Кои са хората, които не са си свършили работата, подходили са немарливо и тяхното безхаберие отне живота на 16-годишно момче?
Какви наказания ще им бъдат наложени?
Искаме ясни и точни отговори.
Обясненията, прехвърлянето на топката, опитите за измъкване от ситуацията не са от полза за никого.
Само ще доведат до още жертви.
Да не дава Господ!"

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук