Кабинетът решава за подготовката на изборите
Редовното заседание на Министерски съвет ще се проведе онлайн днес, а министрите предстои да вземат решение за подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 4 април 2021 г. Кабинетът ще приеме и тарифа, по която партиите, коалициите и инициативните комитети да заплащат предизборните предавания по Българската национална телевизия и Българското национално радио и […]

Редовното заседание на Министерски съвет ще се проведе онлайн днес, а министрите предстои да вземат решение за подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 4 април 2021 г.

Кабинетът ще приеме и тарифа, по която партиите, коалициите и инициативните комитети да заплащат предизборните предавания по Българската национална телевизия и Българското национално радио и техните регионални центрове при произвеждането на изборите за народни представители през 2021 г.

Предстои да бъде утвърдено и предназначението на субсидиите на организациите с призната национална представителност за бюджетната 2021 г.

Кабинетът ще одобри и допълнителни разходи по бюджета на Министерството на образованието и науката за 2021 г. Министрите ще допълнят наредбата за елементите на възнаграждението и за доходите, върху които се правят осигурителни вноски.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук