Полицаи вдигнаха купон по време на пандемия
Полицаи вдигнаха купон по време на пандемия. Областната дирекция на МВР в Благоевград започна спешна проверка за нарушаване на мерките срещу заразата. Видеоклипът от партито е качен в социалните мрежи. Сега служителите на реда ще отговарят за евентуално нарушаване на заповедите на здравния министър, предава Нова тв. Тържеството се е провело снощи. Компанията празнувала в […]

Полицаи вдигнаха купон по време на пандемия. Областната дирекция на МВР в Благоевград започна спешна проверка за нарушаване на мерките срещу заразата. Видеоклипът от партито е качен в социалните мрежи. Сега служителите на реда ще отговарят за евентуално нарушаване на заповедите на здравния министър, предава Нова тв.

Тържеството се е провело снощи. Компанията празнувала в Попина лъка, усамотена местност в гората на 10 км над Сандански. Докато веселбата тече с пълна сила един от участниците – Андон Стоянов, полицай от управлението в Петрич, решава да излъчва на живо в социалните мрежи. Така, тайният купон става публичен.

По първоначална информация на празника са присъствали полицаи и от Сандански, и от Петрич. А в Попина лъка отричат да са чули музика от заведението снощи.

Тържеството било организирано от мъж от село Лиляново, който искал да събере приятели и да почерпи за първородната си рожба. Днес обаче не е бил открит в семейната му къща.

От Здравната инспекция обясниха, че днес заедно с полицията са направили оглед на заведението, но са установили, че то не работи.

Ако обаче се докаже самоличността на участниците в празника и се установи точната дата и час на купона, ще бъдат наложени глоби.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук