Министър Терзийски: Мобилни екипи ще започнат имунизации в областните дирекции на МВР
"Благодаря за добрата работа. Пожелавам Ви здраве и подкрепа от семействата Ви", поздрави министър Христо Терзийски колегите си от структури на територията на ОД на МВР-Стара Загора.Той посети районните полицейски управления в Казанлък и Раднево и полицейския участък в Мъглиж, съобщиха от МВР. Работните срещи министърът проведе заедно с директора на областната дирекция старши комисар Стоян […]

"Благодаря за добрата работа. Пожелавам Ви здраве и подкрепа от семействата Ви", поздрави министър Христо Терзийски колегите си от структури на територията на ОД на МВР-Стара Загора.

Той посети районните полицейски управления в Казанлък и Раднево и полицейския участък в Мъглиж, съобщиха от МВР. Работните срещи министърът проведе заедно с директора на областната дирекция старши комисар Стоян Стоянов.

Пандемията от COVID-19 се превърна в постоянна тема - заради допълнителните ни отговорности по контрол на спазването на противоепидемичните мерки, както и заради ежедневния мониторинг на нивата на заболеваемост сред състава.

"Ръководството на Медицинския институт на МВР създаде много добра организация и вече започна по график ваксинирането на изразилите желание служители. Изготвен е и план, според който мобилни екипи ще започнат имунизации в областните дирекции в страната.

Институтът е подготвен отлично със специалисти, медикаменти и апаратура, за да окаже професионална помощ на Вас и близките Ви, ако това се наложи", увери министър Терзийски.

"Безопасността на движението по пътищата е постоянен приоритет за МВР. Резултатите за предходната година са окуражаващи - с чувствително намаление на броя на загиналите и пострадалите при катастрофи. Трябва да затвърдим тази позитивна тенденция", отбеляза още министърът.

По време на срещите бяха обсъдени техническото, материално и кадрово осигуряване, полагането и заплащането на извънредния труд, спецификите на криминогенната обстановка на обслужваната територия и други организационни въпроси.

В Казанлък министърът посети и Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР. Тук заедно с ръководството коментира базата, учебните планове и възможностите, които дава центърът за първоначално обучение и допълнителна квалификация на служителите.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук