Богдан Кирилов: До 1 януари 2021 г. има съобщения за 4 нежелани реакции след ваксиниране
До 1 януари 2021 г. има съобщения за 4 нежелани лекарствени реакции в Агенцията по лекарствата, но всички са приключили с възстановяване. Това каза пред журналисти Богдан Кирилов, изпълнителен директор на Агенцията по лекарствата, предаде Агенция „Фокус“. „Те са от медицински специалисти и са леки и умерени, като са приключили с възстановяване всички от тях. Един […]

До 1 януари 2021 г. има съобщения за 4 нежелани лекарствени реакции в Агенцията по лекарствата, но всички са приключили с възстановяване. Това каза пред журналисти Богдан Кирилов, изпълнителен директор на Агенцията по лекарствата, предаде Агенция „Фокус“. 


„Те са от медицински специалисти и са леки и умерени, като са приключили с възстановяване всички от тях. Един от участниците при ваксинирането съобщава за болка. Има при един от тях преходно замайване за около 15 минути, третата е за локална болка при мястото на ваксинацията, а четвъртото е за леко повишаване на температурата на следващия ден, но на 29 декември вече човекът е съобщил, че е свалена температурата“, посочи Кирилов.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук