Нинова от Плевен: Данъчни облекчения за фирми, които откриват или възстановяват работни места
Корнелия Нинова посети Плевен като част от обиколката си в страната, съобщават от пресцентъра на БСП. Там тя се срещна с ръководството на областната структура на партията и се запозна с проблемите в областта. Сред най-сериозните са растящата безработица и несигурност за доходите. Лидерът на БСП заяви, че наред с опазване здравето на хората, голямото […]

Корнелия Нинова посети Плевен като част от обиколката си в страната, съобщават от пресцентъра на БСП.

Там тя се срещна с ръководството на областната структура на партията и се запозна с проблемите в областта. Сред най-сериозните са растящата безработица и несигурност за доходите.

Лидерът на БСП заяви, че наред с опазване здравето на хората, голямото предизвикателство на 2021 г ще е стабилизиране на икономиката и осигуряване на работни места и доходи.

„Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни вследствие на кризата е стряскаща. Вероятно това число ще расте. Всеки ден е ценен за вземане на държавнически решения. Трите стълба на икономиката - потребление, инвестиции и износ са разклатени. Човешкият фактор е най-важен в процеса на стабилизирането им.“, заяви на срещата Нинова.


„Ето защо основна задача е работни места и доходи. За да ги има обаче, трябва развиваща се икономика с адекватни мерки от държавата. Една такава мярка би била данъчни облекчения за фирми, които откриват нови работни места или възстановяват закрити в резултат на кризата“, добави лидерът на БСП.

Линк към новината на официалния сайт на БСП:
https://bsp.bg/news/view/19112-ninova_ot_pleven__danychni_oblekcheniya_za_firmi_koito_otkrivat_novi_rabotni_mesta_ili_vyzstanovyavat_zakriti.html

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук