Калоян Паргов: Нека изпратим тази необичайна година смирени и с благодарност
Нека изпратим тази необичайна година смирени и с благодарност. Предстоят ни много изпити през 2021 година, на които ще трябва да покажем с какво сме надградили през последните 12 месеца, посочва лидерът на БСП - София, съобщиха от пресцентъра на Градския съвет на партията. "Броени часове ни делят от настъпването на Новата 2021 година. По […]

Нека изпратим тази необичайна година смирени и с благодарност. Предстоят ни много изпити през 2021 година, на които ще трябва да покажем с какво сме надградили през последните 12 месеца, посочва лидерът на БСП - София, съобщиха от пресцентъра на Градския съвет на партията.

"Броени часове ни делят от настъпването на Новата 2021 година. По това време обикновено правим равносметка на свършеното през изтеклите 12 месеца. А те за всички ни бяха необичайни. Бяха истинско предизвикателство, бяха борба, вътрешна промяна, преосмисляне, беше трудно време. Беше време за каляване, за характери, за справяне с тежки ситуации. Съдба!". Така председателят на БСП – София Калоян Паргов обобщи случилото се през изминалата 2020 година.

Той призова въпреки всичко, да изпратим тази толкова необичайна година смирени и с благодарност. „И за доброто, и за лошото през нея. Доброто ни помогна днес да сме тук и с надежда в сърцата да очакваме настъпването на Новата година. Предизвикателствата, които преживяхме и преодоляхме, бяха уроци. Вярвам, че сме ги научили тези трудни уроци“, казва Паргов.

Според него през 2021 година ни предстоят много изпити, на които ще трябва да покажем с какво сме надградили през последните 12 месеца.

„Няма място за отстъпление, нито за мрачни мисли. Надеждата е голям мотиватор. А вярата ни дава силата. Когато сме здрави, когато близките ни са край нас и имаме верни приятели, нищо не може да ни се опре“, уверен е лидерът на столичните социалисти.

„Затова тази вечер да посрещнем Новата 2021 година с близки, с приятели, с усмивка, с отворени сърца и с гостоприемното „Добре дошла!“, пожела Калоян Паргов.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук