Москва разшири санкциите срещу Германия
В отговор на санкциите на Европейския съюз, Русия ще разшири списъка на германски граждани, на които им е забранено влизането на руска територия. Това се казва в разпространено във вторник заявление на министерството на външните работи в Москва, предават ТАСС и Агенция "Фокус". „В отговор на гореспоменатите деструктивни действия от страна на ЕС, Москва реши […]

В отговор на санкциите на Европейския съюз, Русия ще разшири списъка на германски граждани, на които им е забранено влизането на руска територия. Това се казва в разпространено във вторник заявление на министерството на външните работи в Москва, предават ТАСС и Агенция "Фокус".

„В отговор на гореспоменатите деструктивни действия от страна на ЕС, Москва реши да разшири ответния списък на германски граждани, на които е забранено влизането в Руската федерация. Според дипломатическия принцип на реципрочност, новите лица в руския стоп-лист са ръководителите на германските структури за сигурност и разузнаване, включени в системата Министерството на отбраната на Федерална република Германия. В случай че властите на Федерална република Германия продължат конфликтната линия, ние си запазваме правото да използваме допълнителни мерки за реагиране,“ съобщават от руското МВнР.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук