Кошлуков: Пак гледам назидателни постове навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци!
Пак гледам назидателни постове навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци. Това написа шефът на БНТ Емил Кошлуков в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Ето го и целия пост на Кошлуков: Пак гледам назидателни постове тук, навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци, които се чувстват призвани да се изказват по всяка тема […]

Пак гледам назидателни постове навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци. Това написа шефът на БНТ Емил Кошлуков в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Ето го и целия пост на Кошлуков:

Пак гледам назидателни постове тук, навръх Коледа. Вече ми омръзва от кресльовци, които се чувстват призвани да се изказват по всяка тема с апломб. И смятат, че имат нотариален акт за истината.

Обратното на социалната апатия не е социална агресия, Коледа е, ако не помните - Той слезе на земята, за да победи човешкото коравосърдечие. Малко милосърдие на никого не вреди, айде нека сме любезни поне тия дни.

Писна ми от хора, които имат едно лекарство за всички проблеми и то обикновено е: Строй се, ходом марш след мен! Коледа е бе, хора, яжте баклава, починете си малко. Споделете нещо весело, не е срамно да сте щастливи. 

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук