Социалистът доц. Йорданов дари и сподели празника с възрастни
Депутатът от БСП доц. Георги Йорданов се включи в дарителската акция на Младежкото обединение на БСП в Пловдив. Социалистите продължават с жестовете към възрастни хора. Това съобщиха от пресцентъра на партията.“С удоволствие се включих в инициативата на младежите и ръководството на районната организация на БСП в район "Западен", Пловдив. Дарихме хранителни продукти на възрастни хора […]

Депутатът от БСП доц. Георги Йорданов се включи в дарителската акция на Младежкото обединение на БСП в Пловдив. Социалистите продължават с жестовете към възрастни хора. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

“С удоволствие се включих в инициативата на младежите и ръководството на районната организация на БСП в район "Западен", Пловдив. Дарихме хранителни продукти на възрастни хора от района, с пожелание за споделени празници и здраве”, разказа доц. Йорданов.

Народният представител от БСП пожела на възрастните хора да са много здрави и още дълги години да бъдат заедно. “Имаме нужда от тяхната мъдрост и опит, а те знаят, че винаги могат да разчитат на мен! Топли и светли празници!”, пожела социалистът.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук