Карадайъ: Да си пожелаем през 2021 г. да се възстанови нормалността в политиката
Без многолюдни митинги заради пандемията в Родопите започнаха възпоменанията по повод 36-тата годишнина от Възродителния процес, съобщава Новини.бг. Традиционно на този ден, активът на ДПС се събира в кирковското село Могиляне, за да почете паметта на 9-месечната Тюркян, най-малката жертва на Възродителния процес. На Тюркян чешма беше и лидерът на партита Мустафа Карадайъ. С поднасяне […]

Без многолюдни митинги заради пандемията в Родопите започнаха възпоменанията по повод 36-тата годишнина от Възродителния процес, съобщава Новини.бг.

Традиционно на този ден, активът на ДПС се събира в кирковското село Могиляне, за да почете паметта на 9-месечната Тюркян, най-малката жертва на Възродителния процес.

На Тюркян чешма беше и лидерът на партита Мустафа Карадайъ. С поднасяне на венци и възпоменание на гроба премина честването.

Пред актива на ДПС Карадайъ говори и по политически теми, свързани с предстоящите избори.

„Една част от тук присъстващите сме и политици, с огромна надежда ще си пожелаем онези нужни промени, които трябва да се случат през 2021 г., за да се възстанови нормалността в политиката. Да можем да възстановим демокрацията в нашата родина“, каза още партийният лидер.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук