Нинова: Каквото и да преживяваме, трябва да съхраним духовността, защото тя е еманацията на Родината
Каквото и да преживяваме, трябва да съхраним духовността, защото тя е еманацията на Родината ни. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ по повод Рождество Христово. „Честита Коледа! Всяко семейство изпитва затруднения, но заедно трябва да намерим сили да се справим“, посочи Нинова.„Бих искала да поздравя българите за характера, за […]

Каквото и да преживяваме, трябва да съхраним духовността, защото тя е еманацията на Родината ни. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ по повод Рождество Христово. „Честита Коледа! Всяко семейство изпитва затруднения, но заедно трябва да намерим сили да се справим“, посочи Нинова.

„Бих искала да поздравя българите за характера, за силата им. Да им пожелая да бъдат здрави и да имат кураж. Това ни трябва. Знам, че е трудно и че всяко семейство изпитва затруднения в тази ситуация. Вярвайте в собствената си сила. Ако нещо ще се промени, то зависи от всеки от нас. Горе главите, кураж! Бъдете здрави! Всичко останало можем и ще направим заедно. С грижа за хората и желание за по-добър живот. Бъдете здрави и смели, всичко ще бъде наред!“, написа още лидерът на БСП.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук